Дневен хороскоп 3 декември 2020
Дата на публикуване: 28.11.2020
дневен хороскоп 3 декември 2020

Дневен хороскоп 3 декември 2020 ви вещае ден с по-приятни изживявания и положителни емоции. Работата ще ви носи удоволствие, не отказвайте възможност за допълнителни доходи – след време ще сте благодарни, че сте приели. Пазете здравето си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2020 четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2020 в четвъртък не се претоварвайте. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2020 четвъртък е успешен ден за Девите. Днес сте изпълнени с желание за работа. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Бъдете борбени.

Зодия Везни

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2020 четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Парите идват и си отиват. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Стрелец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Вечерта се посветете на семейството си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Козирог

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Отнасяйте се сериозно към работата си. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Риби

В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през днешния ден. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Късметът е с Вас и в любовта. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Източник: Знаците

Още новини
Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии в зодиака - сега ще видите дали вашата е в списъка. Има зодии, които са талантливи в почти всичко, с което се захванат. Винаги им се случват необичайни събития, които им помагат при решаване на важни житейски проблеми. Техният свят е...

повече информация
Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет е една от най-загадъчните и пълна с аномалии планина. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя. Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към...

повече информация
Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва няколко зодии. Случвало ли ти се е да мислиш, че лошият ти късмет те преследва ден след ден? Може би това е свързано с твоята зодия. Погледни дали случайно не попадаш в списъка на най-големите губещи. И докато едни остават с впечатлението, че...

повече информация
Райско селце без пътища

Райско селце без пътища

Райско селце, което се нарича Гитхорн е чаровно село, което се намира в нидерландската провинция Оверейсел. И то е село, което може би е единствено по рода си в цял свят. Оказва се, че там не съществуват пътища. Няма автомобили. Селцето е разположено върху система от...

повече информация
Advertisements
Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни за здравето ни. Даването на кръвна проба е нещо, познато всекиму. Това е един от най-важните методи за лабораторно изследване, назначаван при повечето заболявания, тъй като съставът на кръвта отразява промените, които протичат в...

повече информация
Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова дава искрица надежда през новата 2021 година. Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол и постепенно преодоляване на коронакризата чрез ваксините. Така гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.