Дневен хороскоп 3 декември 2021
Дата на публикуване: 02.11.2021
дневен хороскоп 3 декември 2021

Дневен хороскоп 3 декември 2021 ви вещае ден, в който е добре да се мобилизирате и да свършите отложените задачки. Умората от последните дни при някои зодии се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2021 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Помислете за нови възможности за работа. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Телец
Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Не е желателно да взимате пари на заем. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Близнаци

В петък не се претоварвайте. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2021 днес сте с променливо настроение. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Лъв

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. В близките дни не очаквайте приходи. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2021 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днес определено не Ви е ден за харчене. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Везни

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Везните. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Скорпион

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Петък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Вечерта се посветете на семейството си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Стрелец

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 3 декември 2021 петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ярки любовни постижения. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Водолей

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. В интимния живот емоциите са смесени. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Риби

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.