Дневен хороскоп 3 февруари 2020
Дата на публикуване: 02.02.2020
дневен хороскоп 3 февруари 2020

Дневен хороскоп 3 февруари 2020

Дневен хороскоп 3 февруари 2020 ви разкрива нови възможности за парични печалби за някои зодиакални знаци, но трябва да действате по-внимателно и да внимавате какво говорите, за да не претърпите загуби. Започваме със
Зодия Овен
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Овните ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец
Понеделник ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Зодия Близнаци
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Понеделник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация.

Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 3 февруари 2020 понеделник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Лъв

Днес сте с променливо настроение. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Дева

Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. В интимния живот при Девите емоциите са смесени. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Везни

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Важен ден за печалба. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Стрелец

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Ако искате да постигнете целите си, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Козирог

Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Водолей

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Вечерта се посветете на семейството си. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.