Дневен хороскоп 3 март 2020
Дата на публикуване: 02.03.2020
дневен хороскоп 3 март 2020

Дневен хороскоп 3 март 2020

Дневен хороскоп 3 март 2020 ви вещае активен и изпълнен с настроение ден, в който положителните емоции ще са повече от отрицателните. Настроението ще е приповдигнато. Започваме със
Зодия Овен
Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Телец
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Днес проведете консултации.
Зодия Близнаци
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не предприемайте нови занимания в вторник. В вторник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете внимателни при работа с пари. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 3 март 2020 голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Ще Ви върнат голям заем. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Лъв

Вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Парите идват и си отиват. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Везни

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете активни в спорта. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през днешния ден. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони.

Зодия Стрелец

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Козирог

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Водолей

Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Риби

Днес имате куп неща за вършене. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Ще Ви върнат голям заем. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да гледате ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя...

повече информация
Дневен хороскоп 14 януари 2022

Дневен хороскоп 14 януари 2022

Дневен хороскоп 14 януари 2022 ви вещае ден, в който не е добре да си пъхате носа в чуждите работи. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 13 януари 2022

Дневен хороскоп 13 януари 2022

Дневен хороскоп 13 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се отърсите от проблемите, свързани с работа и да се насладите на семейният уют. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само...

повече информация
Дневен хороскоп 12 януари 2022

Дневен хороскоп 12 януари 2022

Дневен хороскоп 12 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да намерите време да останете насаме със себе си. Дайте почивка на някоие задължения и ги отложете във времето, ако не са спешни. Пазете повече здравето си, пийте витамини и възстановителни добавки....

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.