Дневен хороскоп 3 май 2020
Дата на публикуване: 02.05.2020
дневен хороскоп 3 май 2020

Дневен хороскоп 3 май 2020

Дневен хороскоп 3 май 2020 ви разкрива ден, в който трябва да вярвате повече в себе си и способнотите си. Бъдете уверени и гледайте по-оптимистично. Здравето е най-важното нещо в момента, пазете се. Започваме със
Зодия Овен
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Харчите пари за лични неща. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Телец
Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Зодия Близнаци
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа.

Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Рак

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Бъдете внимателни в избора на партньори. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днешният ден ще е добър за разходки, за учене, за контакти или работа с чужденци. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 3 май 2020 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Дева

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Везни

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В неделя най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. От неочаквано място може да получите пари. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Неделя ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. В заключение, за Везните Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 3 май 2020 неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпионите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите.Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес проведете консултации.

Зодия Стрелец

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Не прекалявайте с материалните си стремежи. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е силно активен. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Неделя е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Риби

Днес имате куп неща за вършене. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: Знаците

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.