Дневен хороскоп 3 октомври 2019
Дата на публикуване: 02.10.2019
Дневен хороскоп 3 октомври 2019

Дневен хороскоп 3 октомври 2019

Дневен хороскоп 3 октомври 2019 предвижда разнообразен четвъртък, изпъстрен с много емоции и някои трудности за определени зодии. За начало почваме със
Зодия Овен
Денят ви ще е свързан с положителни преживявания, като има възможност от хубава случка. Проницателни сте, което може да ви докара бъдещи финансови приходи. Недейте да ядете храни, които може да раздразнят стомаха ви, избягвайте лютото. Предстоят ви важни решение, свързани с мястото, където живеете. Времето е подходящо за стартиране на ремонт или покупка на нов имот. Пазете отношенията с близките си хора, те ще са водещите тези дни. Дайте си малко повече почивка, защото може би сте претоварени напоследък. В работата давате много от себе си, а дали е заслужено? Не лъжете хората около вас. Ако имате любовен срив, не разрешавайте на човекът до вас да си тръгне. Оставете работата за друг ден.

Зодия Телец
Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2019 активността ви ще е засилена, Телци. Плановете ви е възможно да претърпят промени, защото ще получите интересни вести, свързани с бизнес предложение. Отдайте повече време на семейството, измъкнете се по-рано от работа и заведете близките хора някъде на заведение. Ако са ви останали неуредени финансови взаимоотношения, денят е подходящ да ги финализирате. Не крийте чувствата си, борете се докрай. Не се претоварвайте, грижете се за здравословното си състояние.
Зодия Близнаци
Хубав ден се очертава за Близнаците. Звездите ви съветват да се отдадете на психология и енергийна практика. Поискайте прошка, не бъдете злопаметни. Любовните емоции взимат връх над всичко, надяваме се да е за добро. Парите са непостоянен фактор, внимавайте за какво ги харчите. Няма да ви се работи особено днес. Нямате желание да спазвате нормите и правилата за поведение. Не се впускайте в излишни действия, заемете изчаквателна позиция.

Зодия Рак

Нови разнообразни преживявания очакват Раците в четвъртък. В никакъв случай не участвайте в безсмислени спорове, защото може да се скарате с някого и после да съжалявате за това. Неподходящ момента за напускане на работа и намиране на нова. Четвъртък е ден, в който да се съсредоточите в желанията на своя партньор. Ако творите нещо ново, възможно е от това да излязат позитиви, които ще ви донесат нови постъпления и ще напълнят касичката ви. Възможна намеса на близък човек в нещата, с които се занимавате. Денят няма да ви изненада с кой знае какво.

Зодия Лъв

Не стойте на едно място, Лъвове. Денят е идеален да покажете своята борбеност. Човекът до вас има нужда от компанията ви в този момент. Днес си направете план и проведете очакваните срещи. Гледайте по-ведро на хората около вас. Ако не правите повече отстъпки, хората може да ви изнервят стабилно. Сменете подхода на работа, за да разрешите проблемите, които са ви налегнали. Днес ще успеете както в личен, така и в делови аспект. Доверете се на съдбата, която ще бъде с вас.

Зодия Дева

Четвъртък ще ви донесе различни предизвикателства, като най-много ще трябва да се занимавате със семейството. Старайте се да сложите ред във финансите си. Важното е да спестите пари за останалите дни, защото може да привършат, ако ги харчите безогледно. Платете дължимите сметки. Внимавайте с партньора, ако имате такъв. Общувайте повече, не бъдете асоциални. Не се преуморявайте, за да не пострада здравето ви от това. Бъдете по-оптимистично настроени, заредете се с добро настроение. Пестете повече силите си, не се хабете за дреболии.

Зодия Везни

плановете ви може да претърпят промени, защото близък човек ще ви поиска услуга. Отзовете се, той има нужда от вас. Бъдете по-упорити, ако искате да завладеете сърцето на непознат човек. Вярвайте повече в себе си, разчитайте на приятели и партньори. Ако ви остане време след работа се заемете с покупки. Ценете повече здравето си, не се напрягайте излишно. Време е да реализирате планираните си цели, но това ще се случи, ако сте в синхрон с останалите хора и да работите заедно.

Зодия Скорпион

Предвид нашия дневен хороскоп 3 октомври 2019 се очертава приятен четвъртък за вас, Скорпиони. Спрете да се изтъквате и да искате да се доказвате постоянно, това няма да ви от полза. Разчитайте на вашата естественост и обаяние, то е достатъчно. Така ще успеете да спечелите нови пари и приятели. В семеен план ще трябва повече да взимате предвид становището на другите. Не е добре да започвате флиртове в работата си, защото може да си скарата с човека, който обичате. Ако ви се отдаде възможност, разходете се някъде на открито, на въздух. Пазете от хора, които искат да работите заедно, разчитайте на собствените си сили и възможности. Вслушвайте се повече в становището на другите и си взимайте поуки.

Зодия Стрелец

Денят ви ще е пълен с положителни емоции и радостни трепети. Никак няма да е зле, ако направите някои промени, които отдавна сте планирали. Направете си равносметка дали здравето ви е добро и ако не е – вземете мерки. Днес можете да сключите изгодни сделки, денят е подходящ за водене на делови разговори. Ако ви остане време за себе си, отдайте го на хобито си. Любовта ще е водещ мотив, стига някой приятел да не ви извади от това ваше състояние. Тогава ще хукнете към него и ще забравите, че някой ви обича. За съжаление е възможно да подхванете работа, която ще се окаже безполезна.

Зодия Козирог

Днес не бързайте, когато работите по нещо. Премисляйте по няколко пъти нещата, защото вероятността да сгрешите е доста голяма. Не влизайте в пререкания с колеги или партньори, защото това може да ви донесе само вреда. Здравето ви ще се подобри, ако подхванете някакъв спорт. Ако сте започнали да работите върху нещо, днес е добре да го приключите. Ще ви се струпат доста неща на главата, които трябва да отметнете и да разчистите, за да ви е по-спокойно идните дни. Поява на нова любов за необвързаните Козирози не е изключена. Дръжте се на позиция и ще ви очакват добри материални благини.

Зодия Водолей

Поемете отговорност върху постъпките си. Привечер очаквайте далечни гости, които скоро не сте виждали. Намерете време да бъдете заедно с тях. Четвъртък обещава да е ден на действието, затова се стягайте и се захванете да се трудите. Добри финансови постъпления ще вдигнат градуса на настроението ви. Не занемарявайте здравето си. Отдайте се на творчество, защото денят е идеален за това. Не се чудете, ако в любовния живот не срещате подкрепа. Не се карайте с любимия човек, това е само временно явление. Хубав ден за пожелания.

Зодия Риби

Бъдете предпазливи, ако ви предстои шофиране. Разсеяни сте, затова е подходящо да поплувате – това ще ви освежи. Избягвайте взимането на заеми. вечерта ще се насладите на много любов – може с любим човек, а може нова емоция. Внимавайте какво говорите, защото може да нараните близък човек и да го засегнете. Трудно ще ви го прости, повярвайте. Обмисляйте повече постъпките си и не бързайте с действията. Четвъртък е ден, в който ако се съсредоточите можете да отметнете много работа. Пазете се от жена, която ви обещава страхотни неща, но всъщност от това няма да излезе нищо хубаво.
Нашият дневен хороскоп 3 октомври 2019 ви вещае много емоционален четвъртък, в който ще преобладават положителните преживявания.

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.