Дневен хороскоп 3 октомври 2019
Дата на публикуване: 02.10.2019
Дневен хороскоп 3 октомври 2019

Дневен хороскоп 3 октомври 2019

Дневен хороскоп 3 октомври 2019 предвижда разнообразен четвъртък, изпъстрен с много емоции и някои трудности за определени зодии. За начало почваме със
Зодия Овен
Денят ви ще е свързан с положителни преживявания, като има възможност от хубава случка. Проницателни сте, което може да ви докара бъдещи финансови приходи. Недейте да ядете храни, които може да раздразнят стомаха ви, избягвайте лютото. Предстоят ви важни решение, свързани с мястото, където живеете. Времето е подходящо за стартиране на ремонт или покупка на нов имот. Пазете отношенията с близките си хора, те ще са водещите тези дни. Дайте си малко повече почивка, защото може би сте претоварени напоследък. В работата давате много от себе си, а дали е заслужено? Не лъжете хората около вас. Ако имате любовен срив, не разрешавайте на човекът до вас да си тръгне. Оставете работата за друг ден.

Зодия Телец
Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2019 активността ви ще е засилена, Телци. Плановете ви е възможно да претърпят промени, защото ще получите интересни вести, свързани с бизнес предложение. Отдайте повече време на семейството, измъкнете се по-рано от работа и заведете близките хора някъде на заведение. Ако са ви останали неуредени финансови взаимоотношения, денят е подходящ да ги финализирате. Не крийте чувствата си, борете се докрай. Не се претоварвайте, грижете се за здравословното си състояние.
Зодия Близнаци
Хубав ден се очертава за Близнаците. Звездите ви съветват да се отдадете на психология и енергийна практика. Поискайте прошка, не бъдете злопаметни. Любовните емоции взимат връх над всичко, надяваме се да е за добро. Парите са непостоянен фактор, внимавайте за какво ги харчите. Няма да ви се работи особено днес. Нямате желание да спазвате нормите и правилата за поведение. Не се впускайте в излишни действия, заемете изчаквателна позиция.

Зодия Рак

Нови разнообразни преживявания очакват Раците в четвъртък. В никакъв случай не участвайте в безсмислени спорове, защото може да се скарате с някого и после да съжалявате за това. Неподходящ момента за напускане на работа и намиране на нова. Четвъртък е ден, в който да се съсредоточите в желанията на своя партньор. Ако творите нещо ново, възможно е от това да излязат позитиви, които ще ви донесат нови постъпления и ще напълнят касичката ви. Възможна намеса на близък човек в нещата, с които се занимавате. Денят няма да ви изненада с кой знае какво.

Зодия Лъв

Не стойте на едно място, Лъвове. Денят е идеален да покажете своята борбеност. Човекът до вас има нужда от компанията ви в този момент. Днес си направете план и проведете очакваните срещи. Гледайте по-ведро на хората около вас. Ако не правите повече отстъпки, хората може да ви изнервят стабилно. Сменете подхода на работа, за да разрешите проблемите, които са ви налегнали. Днес ще успеете както в личен, така и в делови аспект. Доверете се на съдбата, която ще бъде с вас.

Зодия Дева

Четвъртък ще ви донесе различни предизвикателства, като най-много ще трябва да се занимавате със семейството. Старайте се да сложите ред във финансите си. Важното е да спестите пари за останалите дни, защото може да привършат, ако ги харчите безогледно. Платете дължимите сметки. Внимавайте с партньора, ако имате такъв. Общувайте повече, не бъдете асоциални. Не се преуморявайте, за да не пострада здравето ви от това. Бъдете по-оптимистично настроени, заредете се с добро настроение. Пестете повече силите си, не се хабете за дреболии.

Зодия Везни

плановете ви може да претърпят промени, защото близък човек ще ви поиска услуга. Отзовете се, той има нужда от вас. Бъдете по-упорити, ако искате да завладеете сърцето на непознат човек. Вярвайте повече в себе си, разчитайте на приятели и партньори. Ако ви остане време след работа се заемете с покупки. Ценете повече здравето си, не се напрягайте излишно. Време е да реализирате планираните си цели, но това ще се случи, ако сте в синхрон с останалите хора и да работите заедно.

Зодия Скорпион

Предвид нашия дневен хороскоп 3 октомври 2019 се очертава приятен четвъртък за вас, Скорпиони. Спрете да се изтъквате и да искате да се доказвате постоянно, това няма да ви от полза. Разчитайте на вашата естественост и обаяние, то е достатъчно. Така ще успеете да спечелите нови пари и приятели. В семеен план ще трябва повече да взимате предвид становището на другите. Не е добре да започвате флиртове в работата си, защото може да си скарата с човека, който обичате. Ако ви се отдаде възможност, разходете се някъде на открито, на въздух. Пазете от хора, които искат да работите заедно, разчитайте на собствените си сили и възможности. Вслушвайте се повече в становището на другите и си взимайте поуки.

Зодия Стрелец

Денят ви ще е пълен с положителни емоции и радостни трепети. Никак няма да е зле, ако направите някои промени, които отдавна сте планирали. Направете си равносметка дали здравето ви е добро и ако не е – вземете мерки. Днес можете да сключите изгодни сделки, денят е подходящ за водене на делови разговори. Ако ви остане време за себе си, отдайте го на хобито си. Любовта ще е водещ мотив, стига някой приятел да не ви извади от това ваше състояние. Тогава ще хукнете към него и ще забравите, че някой ви обича. За съжаление е възможно да подхванете работа, която ще се окаже безполезна.

Зодия Козирог

Днес не бързайте, когато работите по нещо. Премисляйте по няколко пъти нещата, защото вероятността да сгрешите е доста голяма. Не влизайте в пререкания с колеги или партньори, защото това може да ви донесе само вреда. Здравето ви ще се подобри, ако подхванете някакъв спорт. Ако сте започнали да работите върху нещо, днес е добре да го приключите. Ще ви се струпат доста неща на главата, които трябва да отметнете и да разчистите, за да ви е по-спокойно идните дни. Поява на нова любов за необвързаните Козирози не е изключена. Дръжте се на позиция и ще ви очакват добри материални благини.

Зодия Водолей

Поемете отговорност върху постъпките си. Привечер очаквайте далечни гости, които скоро не сте виждали. Намерете време да бъдете заедно с тях. Четвъртък обещава да е ден на действието, затова се стягайте и се захванете да се трудите. Добри финансови постъпления ще вдигнат градуса на настроението ви. Не занемарявайте здравето си. Отдайте се на творчество, защото денят е идеален за това. Не се чудете, ако в любовния живот не срещате подкрепа. Не се карайте с любимия човек, това е само временно явление. Хубав ден за пожелания.

Зодия Риби

Бъдете предпазливи, ако ви предстои шофиране. Разсеяни сте, затова е подходящо да поплувате – това ще ви освежи. Избягвайте взимането на заеми. вечерта ще се насладите на много любов – може с любим човек, а може нова емоция. Внимавайте какво говорите, защото може да нараните близък човек и да го засегнете. Трудно ще ви го прости, повярвайте. Обмисляйте повече постъпките си и не бързайте с действията. Четвъртък е ден, в който ако се съсредоточите можете да отметнете много работа. Пазете се от жена, която ви обещава страхотни неща, но всъщност от това няма да излезе нищо хубаво.
Нашият дневен хороскоп 3 октомври 2019 ви вещае много емоционален четвъртък, в който ще преобладават положителните преживявания.

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.