Дневен хороскоп 3 октомври 2020
Дата на публикуване: 01.10.2020
дневен хороскоп 3 октомври 2020

Дневен хороскоп 3 октомври 2020 предвещава спокоен ден, в който можете да се насладите на заслужена почивка. Приятни изненади и добри новини няма да липсват. Не е лошо да се погрижите по-добре за здравето си. Недейте да спорите и избягвате излишните конфликти, няма да доведат до нищо добро. Започваме първо със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2020 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец
Днес имате куп неща за вършене. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешния ден е за работа и досадни занимания, но най-странното – няма да Ви тежи. Обърнете внимание и на хората в дома си. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Близнаци

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Днешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2020 днес имате куп неща за вършене. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. В днешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Лъв

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Събота е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Дева

Днешният ден ще е силно активен. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Харчите пари за лични неща. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2020 събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Събота е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Намерете сили да завършите работата си до обед. Скорпиони, помислете как да изненадате приятно семейството си. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Събота е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Козирозите през днешния ден. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете борбени.

Зодия Риби

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.