Дневен хороскоп 3 октомври 2020
Дата на публикуване: 01.10.2020
дневен хороскоп 3 октомври 2020

Дневен хороскоп 3 октомври 2020 предвещава спокоен ден, в който можете да се насладите на заслужена почивка. Приятни изненади и добри новини няма да липсват. Не е лошо да се погрижите по-добре за здравето си. Недейте да спорите и избягвате излишните конфликти, няма да доведат до нищо добро. Започваме първо със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2020 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец
Днес имате куп неща за вършене. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешния ден е за работа и досадни занимания, но най-странното – няма да Ви тежи. Обърнете внимание и на хората в дома си. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Близнаци

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Днешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2020 днес имате куп неща за вършене. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. В днешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Лъв

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Събота е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Дева

Днешният ден ще е силно активен. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Харчите пари за лични неща. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2020 събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Събота е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Намерете сили да завършите работата си до обед. Скорпиони, помислете как да изненадате приятно семейството си. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Събота е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 3 октомври 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Козирозите през днешния ден. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете борбени.

Зодия Риби

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: Знаците

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.