Дневен хороскоп 3 януари 2020
Дата на публикуване: 02.01.2020
дневен хороскоп 3 януари 2020

Дневен хороскоп 3 януари 2020

Дневен хороскоп 3 януари 2020 ви вещае изпъстрен с емоции ден, труден за някои зодии и успешен за други. Здравето ви е най-ценното, както и семейството – грижете се за тях. Започваме със
Зодия Овен
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Телец
В петък за представителите на зодия Телец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.
Зодия Близнаци
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Отделете време за семейството си. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. От днес всичко тръгва по вода.

Зодия Рак

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Лъв

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Днес Лъвовете са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес?

Зодия Дева

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. В интимния живот емоциите са смесени. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Вечерта се посветете на семейството си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Парите няма да са Ви проблем. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Днешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 3 януари 2020 петък ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Козирог

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Зодия Водолей

Днес сте с променливо настроение. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор?. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

Днес сте с променливо настроение. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Петък е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Бъдете оптимисти.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.