Дневен хороскоп 3 юли 2020
дневен хороскоп 3 юли 2020

Дневен хороскоп 3 юли 2020 ви вещае хубав и ведър ден, в който е добре да обърнете внимание на приятелите и на дома си. Не взимайте прибързани решения, обмисляйте нещата. Започваме със
Зодия Овен
Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Зодия Телец
Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Телците през днешния ден.

Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Зодия Близнаци
В петък не се претоварвайте. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време.

Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Рак

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Раци, петък не е лош ден за Раците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 3 юли 2020 петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. За представителите на Лъв се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Дева

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Бъдете оптимисти.

Зодия Везни

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 3 юли 2020 петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпиони, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Парите придобиват друг смисъл за вас. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Козирог

Петък ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Водолей

Петък ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. А и нужно ли е да свършите всичко днес ?

Зодия Риби

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Петък е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Източник: Знаците

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements