Дневен хороскоп 30 декември 2019
Дата на публикуване: 29.12.2019
дневен хороскоп 30 декември 2019

Дневен хороскоп 30 декември 2019

Дневен хороскоп 30 декември 2019 ви вещае хубав ден, като някои от вас трябва да го посетят на хобито си. За други денят ще е време за размисъл и равносметка, като ви очакват нови преживявания. Започваме със
Зодия Овен
Днес имате куп неща за вършене. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Телец
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Телците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание на семейството си. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Грижете се добре за здравето си. Анализирайте работата си, за да се справите. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Зодия Близнаци
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 30 декември 2019 понеделник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте.Може би прекалено много се раздавате в работата си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание и на хората в дома си. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Дева

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Понеделник е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Скорпион

Понеделник ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днес  е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през днешния ден. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Късметът е с Вас и в любовта. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Понеделник е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Понеделник ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Днес просто е такъв ден.

Зодия Риби

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Ако имате някакви любовни недоразумения ще успеете да ги изясните. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.