Дневен хороскоп 30 декември 2019
Дата на публикуване: 29.12.2019
дневен хороскоп 30 декември 2019

Дневен хороскоп 30 декември 2019

Дневен хороскоп 30 декември 2019 ви вещае хубав ден, като някои от вас трябва да го посетят на хобито си. За други денят ще е време за размисъл и равносметка, като ви очакват нови преживявания. Започваме със
Зодия Овен
Днес имате куп неща за вършене. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Телец
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Телците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание на семейството си. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Грижете се добре за здравето си. Анализирайте работата си, за да се справите. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Зодия Близнаци
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 30 декември 2019 понеделник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте.Може би прекалено много се раздавате в работата си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание и на хората в дома си. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Дева

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Понеделник е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Скорпион

Понеделник ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днес  е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през днешния ден. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Късметът е с Вас и в любовта. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Понеделник е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Понеделник ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Днес просто е такъв ден.

Зодия Риби

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Ако имате някакви любовни недоразумения ще успеете да ги изясните. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.