Дневен хороскоп 30 март 2020
Дата на публикуване: 29.03.2020
дневен хороскоп 30 март 2020

Дневен хороскоп 30 март 2020

Дневен хороскоп 30 март 2020 ви вещае напрегнат старт на седмицата, където най-важното е да запазите хладнокръвие и да не се подавате на емоциите си. Пазете много здравето си, времето ще е променливо. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Обърнете внимание на здравето си. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Телец
Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Бъдете борбени.
Зодия Близнаци
Понеделник не е еднозначен ден за Близнаците. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Зодия Рак

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 30 март 2020 понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е добър за учене, за лека разходка, както и да положите грижи за здравето си. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Дева

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Завършете дълго отлагана работа. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Везни

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Везните. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Скорпион

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Стрелец

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Козирог

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Днешният ден ще е подходящ за леки разходки, за работа и за срещи с приятели. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Риби

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.

Източник: Знаците

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 28 януари 2022

Дневен хороскоп 28 януари 2022

Дневен хороскоп 28 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да бъдете по-отговорни към себе си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2022 петък ще е благоприятен ден за Овните, но за...

повече информация
Дневен хороскоп 27 януари 2022

Дневен хороскоп 27 януари 2022

Дневен хороскоп 27 януари 2022 ви вещае ден, в който трябва да се мобилизирате и да бъдете по-активни. Свършете до обяд важните неща и намерете време да се разтоварите с нещо приятно, което обичате. Грижете се по-добре за здравето си, обуздайте нетърпеливостта си и...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 26 януари 2022

Дневен хороскоп 26 януари 2022

Дневен хороскоп 26 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да намерите време за себе си. Отпуснете се и свалете напрежението, което тегне върху вас. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Започваме със зодия Овен....

повече информация
Седмичен хороскоп 31.01-6.02.2022

Седмичен хороскоп 31.01-6.02.2022

Седмичен хороскоп 31.01-6.02.2022 ви вещае активен период, в който натовареността ще е повишена. Сезонът на отпуските приключва и върху вас ще се струпат доста задължения. Приемете това с усмивка и гледайте напред. Започваме със зодия Овен. Според нашия седмичен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.