Дневен хороскоп 30 септември 2020
Дата на публикуване: 26.09.2020
дневен хороскоп 30 септември 2020

Дневен хороскоп 30 септември 2020 ви вещае разнообразен ден, като някои зодии трябва да внимават, когато шофират. Пазете се от конфликти и избягвайте да се спречквате с хората – ще ви донесе само негативи. Пазете здравето си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 30 септември 2020 в днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Телец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. В състояние сте да отхвърлите много работа. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Близнаци

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В сряда обаче не предприемайте нови инициативи. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Бъдете борбени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 30 септември 2020 сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. В сряда добре ще Ви се отразява плуването. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Лъв

Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Дева

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 30 септември 2020 в сряда за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Скорпион

Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Стрелец

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Близките също желаят да им отделите от времето си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Козирог

Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днес е ден за домашни дела. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 30 септември 2020 сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Риби

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Риби, предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.