Дневен хороскоп 30 януари 2020
Дата на публикуване: 29.01.2020
дневен хороскоп 30 януари 2020

Дневен хороскоп 30 януари 2020

Дневен хороскоп 30 януари 2020 ви вещае активен ден, в който е добре да намерите време да си почивате по-активно. Изслушвайте повече позицията на събеседника, защото може да ви даде ценен съвет. Започваме със
Зодия Овен
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Днешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Телец
В четвъртък за представителите на зодия Телец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Завършете започнатата работа. Четвъртък ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Телец които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Днес всичко тръгва по вода.
Зодия Близнаци
В четвъртък не се претоварвайте. Днешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днес ще се чувствате подмладени.

Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Рак

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари.Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Очаква Ви нова любов. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Някой от представителите на зодия Лъв други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 30 януари 2020 днес ще имате куп неща за вършене. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Деви, гледайте по-ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Везни

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Днес проведете консултации.

Зодия Стрелец

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Козирог

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Най-добре ще е да посветите четвъртък на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Водолей

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Водолеите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Риби

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.