Дневен хороскоп 31 август 2020
Дата на публикуване: 23.08.2020
дневен хороскоп 31 август 2020

Дневен хороскоп 31 август 2020 предвещава ден, в който е добре да се погрижите за здравето си. Периодът ще е малко по-напрегнат и доста от зодиите ще имат известни проблеми, които трябва да решат. Започваме със Зодия Овен.
Според нашия дневен хороскоп 31 август 2020 понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Овен. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. За търсещите работа понеделник е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Телец
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Днес трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 31 август 2020 понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Голяма част от Лъвовете са завладени от мисълта за материални загуби. Отделете време за семейството си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Дева

В понеделник за представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Везни

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, днес трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Везни, движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Отделете време за семейството си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Козирог

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.