Дневен хороскоп 31 декември 2019
Дата на публикуване: 30.12.2019
дневен хороскоп 31 декември 2019

Дневен хороскоп 31 декември 2019

Дневен хороскоп 31 декември 2019 ви вещае наситен с положителен енергия ден от последната година. Точно днес не е подходящо някои зодии да започват нови инициативи, при други пък ще започне промяна. Стартираме със
Зодия Овен
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Към парите също трябва да подходите разумно. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Телец
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Вторник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Близнаци
Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Работата е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще.

По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Днес обърнете внимание на отношенията си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Рак

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Вторник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Везни

Вторник не е еднозначен ден за Везните. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В вторник обаче не предприемайте нови инициативи. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 31 декември 2019 в днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но днес ще сте обект на интерес от няколко посоки.Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Съхранявайте старателно документите и парите си. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Стрелец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Вторник е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Стрелците. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Козирог

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Днес е ден за домашни дела. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Днешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Водолей

Вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Риби

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след днешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас.Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.