Дневен хороскоп 31 март 2020
Дата на публикуване: 30.03.2020
дневен хороскоп 31 март 2020

Дневен хороскоп 31 март 2020

Дневен хороскоп 31 март 2020 ви вещае мързелив ден, в който обаче трябва да се стегнете и да се сетите, че трябва да свършите доста неща, които са се натрупали. Пазете здравето си и не се преуморявайте. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Телец
В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е благоприятен за да се погрижите за здравето и за тонуса си. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Имате пари, не търсете повече. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Зодия Близнаци
В вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Съхранявайте старателно документите и парите си. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Рак

Спрямо нашия дневен хороскоп 31 март 2020 вторник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Вторник е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Вторник е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите си, било то и дистанционно. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Дева

Вторник не е еднозначен ден за Девите. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Бъдете борбени.

Зодия Везни

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ако имате възможност прекарайте деня със семейството си. Март сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Обърнете внимание и на хората в дома си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Не предприемайте нови занимания в вторник. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Козирог

Днешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете внимателни в избора на партньори. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днес е ден за домашни дела. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днешният ден ще е неблагоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Риби

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с околните. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Източник: Знаците

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.