Дневен хороскоп 4 април 2020
Дата на публикуване: 03.04.2020
дневен хороскоп 4 април 2020

Дневен хороскоп 4 април 2020

Дневен хороскоп 4 април 2020 ви вещае енергичен ден, в който можете да се насладите на спокойствие и семеен уют. Много пазете здравето си и пестете нервите си, за да съхраните имунната система. Започваме със
Зодия Овен
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Телец

Събота е успешен ден за Телците. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Не пропускайте предложение за разходка или сред природата, доколкото това е възможно в момента. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. И Близнаците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Все пак нещата ви вървят, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Грижете се за спокойствието си. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Рак

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Лъв

Спрямо нашия дневен хороскоп 4 април 2020 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Работата е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Дева

Днес ще имате куп неща за вършене. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед.След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Обърнете внимание на семейството си. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Везни

Събота ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. Пазете повече здравето си. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими.Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният ден ще е добър за учене и да положите грижи за здравето си. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Стрелец

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Не прекалявайте с похапването. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

Събота ще е доста успешнен ден за представителите на Водолей. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Събота е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Риби

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Днес Рибите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. От днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.