Дневен хороскоп 4 декември 2019
дневен хороскоп 4 декември 2019

Дневен хороскоп 4 декември 2019

Дневен хороскоп 4 декември 2019 ви вещае активен ден, в който няма да липсва напрежение и конфликтни ситуации. При някои зодии денят ще бъде белязан от успехи, а за други скуката ще надделее. Започваме със
Зодия Овен
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Днес просто е такъв ден.
Зодия Телец
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Обърнете внимание на здравето си. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Зодия Близнаци
Днес имате куп неща за вършене. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности.
Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Зодия Рак
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Избягвайте рискови операции с пари. Грижете се добре за здравето си. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Зодия Лъв
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Изясняват се нещата и в любовта. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Разговорите за пари са трудни. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Зодия Дева
Днешният ден ще е силно активен. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Зодия Везни
Днешният ден ще е силно активен. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Днес свършете важното и неотложното до обяд.
Зодия Скорпион
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Зодия Стрелец
Според нашия дневен хороскоп 4 декември 2019 днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Работата Ви изостава. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Очаква Ви нова любов. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Днес дайте инициативата на другите.
Зодия Козирог
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания.Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен.Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Козирозите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Зодия Водолей
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешният ден и настроението. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Зодия Риби
Днешният ден ще е силно активен. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Добре ще е, ако през днешния ден се занимавате с бизнес, ако вършите работа, свързана с финанси и банки, кредити и т. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Намерете начин да се отпуснете.
Източвик: Знаците
Още новини
Цветовете на завесите

Цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и...

повече информация
Личната свобода я няма

Личната свобода я няма

Личната свобода е най-важна за човек. Човек е свободен да управлява живота си както иска. Ако иска да работи - работи, ако иска да обича и гради семейство - прави и това. Тоест ние имаме право на избор. Но ето че сега се намирам в ситуация, в която нямам право да...

повече информация
Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия. Георги, на 68 години от Ямбол. Докато го возех, му задавах въпроси, и той с лекота и тъга отгаваряше. Цитирам всичко, което ми каза. - Здравей, за къде си? - За Слънчев Бряг, хотел Арда. - Защо пътуваш на стоп от Поморие до Слънчев Бряг? -...

повече информация
Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си цели 8 години. Така започва моят тъжен разказ. Казвам се Александра и съм щастливо омъжена. Със съпруга ми се запознахме няколко месеца след развода му. Влюбихме се от пръв поглед - открихме, че просто сме един за друг. От първия си брак...

повече информация
Advertisements
Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята цял живот. Връзката между родител и дете е силна и понякога, почти непоклатима. Всеизвестен факт е обаче, че бащите са по-близки с дъщерите си, а майките – със синовете. Уроците и нещата, на които нашите родители ни учат, понякога от ранна детска...

повече информация
Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима...

повече информация
Advertisements
error: Съдържанието е защитено !!