Дневен хороскоп 4 декември 2019
Дата на публикуване: 03.12.2019
дневен хороскоп 4 декември 2019

Дневен хороскоп 4 декември 2019

Дневен хороскоп 4 декември 2019 ви вещае активен ден, в който няма да липсва напрежение и конфликтни ситуации. При някои зодии денят ще бъде белязан от успехи, а за други скуката ще надделее. Започваме със
Зодия Овен
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Днес просто е такъв ден.
Зодия Телец
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Обърнете внимание на здравето си. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Зодия Близнаци
Днес имате куп неща за вършене. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности.
Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Зодия Рак
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Избягвайте рискови операции с пари. Грижете се добре за здравето си. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Зодия Лъв
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Изясняват се нещата и в любовта. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Разговорите за пари са трудни. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Зодия Дева
Днешният ден ще е силно активен. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Зодия Везни
Днешният ден ще е силно активен. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Днес свършете важното и неотложното до обяд.
Зодия Скорпион
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Зодия Стрелец
Според нашия дневен хороскоп 4 декември 2019 днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Работата Ви изостава. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Очаква Ви нова любов. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Днес дайте инициативата на другите.
Зодия Козирог
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания.Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен.Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Козирозите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Зодия Водолей
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешният ден и настроението. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Зодия Риби
Днешният ден ще е силно активен. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Добре ще е, ако през днешния ден се занимавате с бизнес, ако вършите работа, свързана с финанси и банки, кредити и т. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Намерете начин да се отпуснете.
Източвик: Знаците
Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.