Дневен хороскоп 4 декември 2020
Дата на публикуване: 29.11.2020
дневен хороскоп 4 декември 2020

Дневен хороскоп 4 декември 2020 ви вещае ден, в който трябва да работите в синхрон с другите и да не изоставате. Грижете се за здравето си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 4 декември 2020 днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Телец
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Нямате желание за активна работа. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Близнаци

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Някои от Вас действат прекалено прибързано днес, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 4 декември 2020 днешният ден ще Ви носи известно настроение. В днешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Раци, радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Всичко в крайна сметка опира до парите. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Лъв

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днес е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 4 декември 2020 в петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете активни в спорта. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Имате пари, не търсете повече. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Стрелец

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 4 декември 2020 петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешния ден е за работа и досадни занимания, но най-странното – няма да Ви тежи. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Водолей

Петък не е еднозначен ден за Водолеите. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Обърнете внимание на семейството си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Риби

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Риби – работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Ангажирани сте с парични въпроси. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.