Дневен хороскоп 4 февруари 2020
Дата на публикуване: 03.02.2020
дневен хороскоп 4 февруари 2020

Дневен хороскоп 4 февруари 2020

Дневен хороскоп 4 февруари 2020 ви вещае активен ден, наситен с емоции и събития. Изненади при някои зодии са доста вероятни, при други рутината ще господства. Не подценявайте здравето си, а се грижете за него. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Грижете се добре за здравето си. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. От неочаквано място може да получите пари. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днес проведете консултации.

Зодия Телец
Днешният ден ще е силно активен. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. През вторник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Зодия Близнаци

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Рак

В вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 4 февруари 2020 днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Дева

Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Вечерта се посветете на семейството си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Везни

Днес имате куп неща за вършене. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Приемете засечките в работата като вид обучение. Интересите Ви ще са свързани предимно със семейството. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. С малко пари можете да постигнете много. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Стрелец

В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Добре би било да се погрижите за здравето си. Разговорите за пари са трудни. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Козирог

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Близките също желаят да им отделите от времето си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Риби

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Ще Ви зарадват приходи. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.