Дневен хороскоп 4 март 2020
Дата на публикуване: 03.03.2020
дневен хороскоп 4 март 2020

Дневен хороскоп 4 март 2020

Дневен хороскоп 4 март 2020 ви вещае ден, в който ке бъдете в непрестанно движение. Все ще се намери нещо да правите днес. Не пренебрегвайте здравето си и намерете повече време за почивка. Стартираме със
Зодия Овен
Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Телец
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Днес просто е такъв ден.

Зодия Близнаци

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Отделете време за семейството си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 4 март 2020 сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Грижете се за спокойствието си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Анализирайте действията си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Дева

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Не предприемайте нови занимания в сряда. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Везни

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Ярки любовни постижения. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Днес просто е такъв ден.

Зодия Скорпион

Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Стрелец

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Грижете се за спокойствието си. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Днес просто е такъв ден.

Зодия Козирог

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Риби

Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Източник: Знаците

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.