Дневен хороскоп 4 октомври 2019
Дата на публикуване: 03.10.2019
дневен хороскоп 4 октомври 2019

Дневен хороскоп 4 октомври 2019

Дневен хороскоп 4 октомври 2019 обещава ползотворен петък, без сериозни проблеми със здравето. Повечето от вас ще постигнат желаните успехи, други не е препоръчително много да се хабят излишно. Стартираме със
Зодия Овен
Петъчният ден ще е монотонен, но ще преобладава мир и спокойствие. Вълненията ще отстъпят на рутината. Няма да липсват разговори и формални срещи, но нищо по-специално. Това ще ви накара да останете малко насаме и да посветите часовете на семейството си. Не нарушавайте здравословния начин на живот, ако вече сте го почнали, продължавайте с режимите или диетите. Днес избягвайте работата с пари. В интимния живот не е лошо да се затворите в себе си, защото емоциите ви са противоречиви.
Зодия Телец

Активността в петък ще е на високо ниво. За съжаление финансовите въпроси ще са на преден план пред всичко останало. Това няма как ви допадне, но понякога се налага. Оправете здравето си гледайте да си осигурите спокойствие, защото ще иате нужда. Ако имате любовни отношения, днес поне те ще вървят както трябва. Денят е хубав за домашни задължение, погледнете как се чувстват хората, които са около вас – семейството и приятелите ви. Не се преуморявайте излишно, пестете силите си, защото ще ви трябват в последствие. Ако някоя личност от женски пол започне да ви обещава големи работи, не й се доверявайте.
Зодия Близнаци
Избягвайте натоварването в петъчния ден. И без това в работата всичко ще е на шест, не е нужно да си давате зор. Ако се стремите само към забогатяване, това не е във ваша полза в момента. Най-важно е да видите, че до вас стои някой, който държи на вас и трябва да му обърнете нужното внимание. Не се очертава да ви е спокойно, постоянно нещо ще ви тормози. Затова не пренебрегвайте здравето си, което ще зависи от вашата нервност. Успокойте се, петък е, живейте си живота. Ако сте жена Близнак, печелите романтична среща, дори е вероятно да се появи нова любов или възраждане на стара връзка. Отстоявайте правата си докрай и не се предавайте.

Зодия Рак

Днес ще предусещате събитията много точно. Всичко това ви носи полза, ако го използвате правилно. Довършете започнатата работа днес, за да имате време да помислите за допълнителни доходи и нови проекти и идеи. Чувствате прилив на любовни емоции, какво по-хубаво от това. Насладете им се пълноценно. В никакъв случай не се срещайте с хора, които само ще ви натоварят и с това да влошат здравето ви. Бъдете позитивни към заобикалящия ви свят. Правете повече отстъпки, за да няма напрежение. Денят ще ви донесе усмивки и повишено настроение.

Зодия Лъв

В петък Лъвовете имат вероятност да пътешестват извън пределите на страната. Хубав ден, ако искате да останете малко сами или с човекът, на когото държите. Ако се налага да подобрите финансите си, не подценявайте възможностите пред вас. Вижте дали някой у дома няма нужда от вас и му посветете част от деня. Няма да има катаклизми в работата ви днес, ще е спокойно. Избягвайте прекомерното напрежение или претоварване, за да не прецакате здравето си. Използвайте деня за пожелания.

Зодия Дева

Днес няма да ви е скучно, Деви. Когато си говорите с човека, когото обичате, това ви зарежда с прилив на сили и ставате емоционални. Старайте се повече, когато си общувате с хора от семейството ви, както и с близки хора, на които държите. Оставете настрана работа, свързана с пари. Спрете да рискувате, играйте на сигурно. Не е разумно да харчите пари и да се окаже, че картата ви е празна. Ще ви докара излишни ядове. За да не пострада здравето, недейте да предозирате от нищо. Внимавайте какво и пред кого говорите и как действате. Пазете новите приятелства и внимавайте да не ги развалите.

Зодия Везни

Петъчният ден ще ви зарадва с успехи. Здрави сте, но това е защото полагате грижи. Продължавайте все така. Материалното не трябва постоянно да ви блазни. Довършете всекидневната си работа, колкото и монотонна да е тя. Ако имате някакви любовни отношения, ще ги хармонизирате. Заредени сте с енергия, която ви кара да постигате това, което искате. Ако се отвори добра възможност за печалба, не я пропускайте. Най-после се появява яснота по възникнал семеен проблем. Не се вглеждайте детайлно, а мислете глобално.

Зодия Скорпион

Ще посрещнете петъчния ден в непостоянно настроение. То ще варира в замивисомст от човека до вас. Звездите предразполагат повишена влюбчивост. Недейте да злоупотребявайте с неща, които обичате да правите и пазете здравето си повече. Днес някак си вяма да имате желание да работите. Цял ден ще си мислите, че днес вече трябва да е почивен ден. Най-после в семейството ви ще цари мир и спокойствие, което ще ви зарадва. Възможна парична печалба от консултантска дейност ще оправи банковата ви сметка. Вглеждайте се повече детайлно.

Зодия Стрелец

Очертава се етап , който ще бъде особено плодотворен. Той ще започне от петъчния ден. Забравете да се ангажирате точно днес с важна работа, защото само ще си провалите деня. Наблегнете предимно на семейния и любовния живот, на които напоследък сте обърнали гръб. Занемарете малко ангажиментите, свързани с бизнес или работа. Концентрирайте се повече, защото иначе може да направите някоя необмислена грешка от невнимание, която ще ви доведе до загуба на пари. Може би имате нужда да започнете малко по-здравословен режим. Замислете се за диета. Ако попаднете в среда, пълна с динамика, вие ще успявате по-добре с работата, когато сте сред нея. Запазете хладнокръвие и дипломация.

Зодия Козирог

Хубав ден се очертава за Козирозите. Единствено някой коментар в гръб може да ги разгневи, при това основателно. Звездите ви съветват да не пренебрегвате децата или семейството си. Добър ден за път, може да се очертае да комуникирате с чужденци. Мечтите ви са готови да се сбъднат и вие го усещате. Ако продължите пътя, който сте си наумили, това ще ви докара печалби и удовлетворяващи успехи. Възможно е да откриете човек, от когото да очаквате нова любов. Все пак гледайте на не увредите здравето си и не се преуморявайте физически. Избягвайте психическите натоварвания, защото ще ви изнервят. Ако имате малко врем, полегнете си и се насладете на петъчния следобед или вечер.

Зодия Водолей

В петък е време да се усамотите и да помислите над нещата, случващи се в живота ви досега. Направете кратка равносметка и преценете дали не трябва да промените нещо. Помислете си как се обличате и дали другите ви харесват. Денят е прекрасен, що се отнася да хората, даващи ви любов и щастие. Ако някой започне да ви разкрива любовни чувства, изслушайте го, но не прибързвайте да му отвръщате със същото. Избягвайте преумора, за да не пострада здравето ви. Денят е пред вас и можете да направите финансов скок, който сте планирали. Ако имате проблеми в работата, те само ще ви амбицират да си я вършите по-сериозно и отговорно. Настроението ви ще е приповдигнато.

Зодия Риби

Водещо в петъчния ден ще е мнението на хората за вас и различни работни въпроси. Хубавото е, че здравословно сте във форма. Любовният трепет ви заобикаля, затова му се накладете истински. Благоприятен ден за парични постъпления, но трябва да внимавате и за провали. Ако решите да мързелувате, няма как да очаквате повече пари. За да успеете успеете в начинанието си, в петък трябва да спазвате перфектни отношения с хората около вас, да ги изслушвате и да ги цените.
Дневен хороскоп 4 октомври 2019 вещае на всички хубав ден, изпълнен с разнообразни преживелици.

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.