Дневен хороскоп 4 септември 2020
Дата на публикуване: 25.08.2020
дневен хороскоп 4 септември 2020

Дневен хороскоп 4 септември 2020 ви вещае приятен ден, наситен с нови преживявания и емоции. Грижете се повече за здравето и внимавайте да не възвикнат неразбирателства с приятели. Започваме със Зодия Овен.
Според нашия дневен хороскоп 4 септември 2020 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Телец
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Късметът е с Вас и в любовта. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Близнаци

Петък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Рак

Петък ще е благоприятен ден за Раците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Днешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Днес проведете консултации.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 4 септември 2020 днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Грижете се за спокойствието си. Ангажирани сте с парични въпроси. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Дева

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Девите. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Везни

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете активни в спорта. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, днес трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Скорпион

Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Важен ден за печалба. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Стрелец

Петък ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Козирог

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъдете внимателни в избора на партньори. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Водолей

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Риби, в петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.