Дневен хороскоп 4 януари 2020
Дата на публикуване: 03.01.2020
дневен хороскоп 4 януари 2020

Дневен хороскоп 4 януари 2020

Дневен хороскоп 4 януари 2020 ви разкрива разнороден ден за всички зодии. Някои трябва да внимават повече със здравето си, други да останат сами със себе си, а трети просто да си почиват активно. Стартиаме със
Зодия Овен
Бъдете отговорни към своите постъпки. Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Интересите Ви ще са свързани предимно със семейството. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Не е изключено да пропилеете празничния ден ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Телец
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Зодия Близнаци
Събота не е еднозначен ден за Близнаците. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Рак

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Харчите пари за лични неща. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Днес едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Дева

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Днес обърнете внимание на отношенията си. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Везни

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Скорпион

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Не прекалявайте с похапването. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви.

Зодия Стрелец

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 4 януари 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днешният ден ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Грижете се за спокойствието си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днес просто е такъв ден.

Зодия Водолей

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Работата Ви ще бъде особено ползотворна. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Риби

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Ангажирани сте с парични въпроси. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.