Дневен хороскоп 5 април 2020
Дата на публикуване: 04.04.2020
дневен хороскоп 5 април 2020

Дневен хороскоп 5 април 2020

Дневен хороскоп 5 април 2020 ви разкрива ден, в който да се посветите на семейството. Времето няма да е особено благоприятно за излизания, затова се насладете на заслужена почивка. Пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Овен. По отношение на излизанията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Завършете започнатата работа. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днес е по-добре да не излизате много.
Зодия Телец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Възможно е да дадете пари на свои близки. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Зодия Близнаци

В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Обърнете внимание на здравето си. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Рак

Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В неделя най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Лъв

Неделя ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. В неделя може да отделите време на дома си и на хората в него. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Дева

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днес е ден за професионални изяви, за леки разходки, погрижете се и за здравето си. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 5 април 2020 неделя ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония приятелите си. Обърнете внимание на здравето си. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Бъдете борбени.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днешният ден ще е добър за учене, за разходка, както и да положите грижи за здравето си. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Бъдете отговорни към работата си. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Стрелец

Днес сте с променливо настроение. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Ще Ви върнат голям заем. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Козирог

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ако имате възможност излезте за малко със семейството си. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Обърнете внимание на здравето си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Неделя е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Днес просто е такъв ден.

Зодия Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Източник: Знаците

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.