Дневен хороскоп 5 август 2020
Дата на публикуване: 01.08.2020
дневен хороскоп 5 август 2020

Дневен хороскоп 5 август 2020 ви вещае разнообразен ден, изпълнен с всякакви емоции. Нуждата от пари ще е сериозна, не трябва да ви мързи, заемете се с работа. Ако сте на почивка – релаксирайте напълно. Започваме със
Зодия Овен
Според нашия дневен хороскоп 5 август 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Овните. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Не прекалявайте с похапването. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Днес трябва да избягвате споровете.
Зодия Телец
Сряда не е еднозначен ден за Телците. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Бъдете борбени.

Зодия Близнаци
Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Лъв

Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Лъвове, всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 5 август 2020 сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Везни

В сряда за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Скорпион

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. В сряда може да отделите време на дома си и на хората в него. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 5 август 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Сряда не е лош ден за Водолеите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Риби

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днес Рибите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Източник: Знаците

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.