Дневен хороскоп 5 август 2020
Дата на публикуване: 01.08.2020
дневен хороскоп 5 август 2020

Дневен хороскоп 5 август 2020 ви вещае разнообразен ден, изпълнен с всякакви емоции. Нуждата от пари ще е сериозна, не трябва да ви мързи, заемете се с работа. Ако сте на почивка – релаксирайте напълно. Започваме със
Зодия Овен
Според нашия дневен хороскоп 5 август 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Овните. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Не прекалявайте с похапването. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Днес трябва да избягвате споровете.
Зодия Телец
Сряда не е еднозначен ден за Телците. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Бъдете борбени.

Зодия Близнаци
Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Лъв

Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Лъвове, всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 5 август 2020 сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Везни

В сряда за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Скорпион

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. В сряда може да отделите време на дома си и на хората в него. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 5 август 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Сряда не е лош ден за Водолеите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Риби

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днес Рибите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Източник: Знаците

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една...

повече информация
Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Направете нещо полезно за себе си и ако трябва спазвайте режим. Не се претоварвайте и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.