Дневен хороскоп 5 декември 2019
Дата на публикуване: 04.12.2019
дневен хороскоп 5 декември 2019

Дневен хороскоп 5 декември 2019

Дневен хороскоп 5 декември 2019 ви разкрива ден, в който напрежението ще е в повече. Трябва да обърнете внимание на здравето си. Отделяйте повече от времето си за близките си. Започваме със
Зодия Овен
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Овни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от Овните са завладени от мисълта за материални загуби. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Телец

Днес имате куп неща за вършене. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е силно активен. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Близнаците. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Според дневен хороскоп 5 декември 2019 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Помислете за нови възможности за работа. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Лъв

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Днес проведете консултации.

Зодия Дева

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Везни

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Четвъртък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. От неочаквано място може да получите пари. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Скорпион

Спрямо нашия дневен хороскоп 5 декември 2019 четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Така или иначе звездите Ви обещават късмет с парите. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Днешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Днес просто е такъв ден.

Зодия Водолей

В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Риби

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.