Дневен хороскоп 5 февруари 2020
Дата на публикуване: 04.02.2020
дневен хороскоп 5 февруари 2020

Дневен хороскоп 5 февруари 2020

Дневен хороскоп 5 февруари 2020 ви вещае активен ден, в който ще имате доста ангажименти както в личен, така и в обществен план. Не е лошо да отметнете повечето работа точно днес, за да ви е леко в края на седмицата. Стартираме със
Зодия Овен
Сряда е успешен ден за Овните. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Телец
В сряда за представителите на зодия Телец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Днес е ден за домашни дела. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е силно активен. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Рак

Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ярки любовни постижения. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Повечето от Вас са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Парите придобиват друг смисъл за вас. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и ще имате приятни изживявания. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Самостоятелната работа днес е за предпочитане. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 5 февруари 2020 сряда е успешен ден за Девите. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Везни

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Скорпион

В сряда за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Стрелец

Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. В близките дни не очаквайте приходи. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Бъдете внимателни при работа с пари. Днешният ден ще не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Риби

Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.