Дневен хороскоп 5 март 2021
Дата на публикуване: 01.03.2021
дневен хороскоп 5 март 2021

Дневен хороскоп 5 март 2021 ви вещае ден с променливо настроение. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 5 март 2021 днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Телец
Днес сте с променливо настроение. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Зодия Близнаци
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Съхранявайте старателно документите и парите си. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 5 март 2021 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Лъв

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Лъвове, внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не е разумно да вземате пари в заем. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 5 март 2021 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не предприемайте нови занимания в петък. Добре би било да се погрижите за здравето си. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Везни

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Везни. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Доста работа Ви очаква през днешния ден, дори и да не Ви се нрави. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Работата Ви днес ще е напрегната, но ползотворна. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Обърнете внимание на здравето си. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете борбени.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 5 март 2021 в петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е силно активен. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Петък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Риби

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Риби. От неочаквано място може да получите пари. Март сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.