Дневен хороскоп 5 октомври 2020
Дата на публикуване: 01.10.2020
дневен хороскоп 5 октомври 2020

Дневен хороскоп 5 октомври 2020 ви вещае приветлив и спокоен ден, в който е добре да свършите повечето неща, които са ви се натрупали. Някои зодии трябва много да внимават, ако шофират. Грижете се за вашето здраве и здравето на вашите близки. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 5 октомври 2020 понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Успехът на Овните през днешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Телец
Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Не проваляйте работата си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Близнаци
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 5 октомври 2020 понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Не е разумно да вземате пари в заем. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Парите няма да са Ви проблем. Имате доста неща за вършене днес, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Лъвове, обърнете внимание на здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Дева

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 5 октомври 2020 понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. В интимния живот емоциите са смесени. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Вечерта се посветете на семейството си. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете борбени.

Зодия Стрелец

Днес имате куп неща за вършене. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Козирог

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Днес Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 5 октомври 2020 в днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Завършете дълго отлагана работа. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Не е желателно да взимате пари на заем. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Източник: Знаците

Още новини
Лили Игнатова не говори за политика

Лили Игнатова не говори за политика

Лили Игнатова е вечното златно момиче, прославило България по цял свят. Тя от години избягва медийните изяви. Прави го, защото й е омръзнало журналисти да се занимават с дребнотемия, на фона на всичко, което се случва в държавата. На кражбите, злоупотребите и...

повече информация
Ицо Хазарта изригна в мрежата

Ицо Хазарта изригна в мрежата

Ицо Хазарта изригна в социалната мрежа срещу здравния министър, Валери Симеонов и управляващите. Повод за гнева на рап изпълнителя е отношението, което те показват към българския народ. Винаги е срамно да видиш падението на някой интелигентен човек. Гледам здравния...

повече информация
Зодиите, които не слушат

Зодиите, които не слушат

Зодиите, които не слушат са четири. Сред зодиакалните знаци има бунтари, които често нарушават правилата, не слушат никого, не обичат да се подчиняват и мислят само за това, което искат самите те. Ето и кои са тези зодии. Зодия Овен Не е изненада, че най-импулсивните...

повече информация
От царица станах старица

От царица станах старица

От царица станах старица. Това е истината за мен. В живота сама бях винаги аз. Mайка и баща нямах...Починаха като бях малка. С баба си пораснах. Като завърших 8-и клас, омъжих се. Едно дете имах, вече майка бях. Трябваше да работя много. Мъжът ми излезе пияница,...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 21 януари 2021

Дневен хороскоп 21 януари 2021

Дневен хороскоп 21 януари 2021 предвещава ден, изпъстрен със събития и новини, повечето от които ще са положителни. Днес ще е ден за радост и изяви, в който ще се чувствате щастливи. Дребните детайли може да се окажат доста важни, затова не ги отхвърляйте с лека ръка....

повече информация
5 магични февруарски дни

5 магични февруарски дни

5 магични февруарски дни тепърва предстоят! Във всеки месец има дни, които са неблагоприятни за каквито и да е начинания, но и такива, в които сякаш самата Вселена ни помага да постигнем целите си. За февруари експертите назоваха цели 5 благоприятни дни. На тези дати...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.