Дневен хороскоп 5 октомври 2020
Дата на публикуване: 01.10.2020
дневен хороскоп 5 октомври 2020

Дневен хороскоп 5 октомври 2020 ви вещае приветлив и спокоен ден, в който е добре да свършите повечето неща, които са ви се натрупали. Някои зодии трябва много да внимават, ако шофират. Грижете се за вашето здраве и здравето на вашите близки. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 5 октомври 2020 понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Успехът на Овните през днешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Телец
Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Не проваляйте работата си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Близнаци
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 5 октомври 2020 понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Не е разумно да вземате пари в заем. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Парите няма да са Ви проблем. Имате доста неща за вършене днес, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Лъвове, обърнете внимание на здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Дева

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 5 октомври 2020 понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. В интимния живот емоциите са смесени. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Вечерта се посветете на семейството си. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете борбени.

Зодия Стрелец

Днес имате куп неща за вършене. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Козирог

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Днес Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 5 октомври 2020 в днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Завършете дълго отлагана работа. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Не е желателно да взимате пари на заем. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.