Дневен хороскоп 5 януари 2020
Дата на публикуване: 04.01.2020
дневен хороскоп 5 януари 2020

Дневен хороскоп 5 януари 2020

Дневен хороскоп 5 януари 2020 ви вещае благоприятен неделен е тап и нов етап за някои зодии. Бъдете деликатни и не отлагайте нищо за следващия ден. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Бъдете деликатни, но твърди.
Зодия Телец

Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Изясняват се нещата и в любовта. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.
Зодия Близнаци
Според нашия дневен хороскоп 5 януари 2020 интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Грижете се добре за здравето си. неделя посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Рак

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес Раците ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Към парите също трябва да подходите разумно. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Лъв

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Завършете дълго отлагана работа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Дева

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. За представителите на Дева се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Везни

Неделя ще е благоприятен ден за Везните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е печеливш. Денят ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Скорпион

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Стрелец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. В неделя може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Интересите Ви ще са свързани предимно със семейството. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Козирог

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Водолей

Неделя носи успех на Водолеите. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.