Дневен хороскоп 6 декември 2019
дневен хороскоп 6 декември 2019

Дневен хороскоп 6 декември 2019

Дневен хороскоп 6 декември 2019 ви обещава напрегнат, но успешен ден. Интуицията няма да ви подведе, ако я слушате повече. Избягвайте конфликтните ситуации. Стартираме със
Зодия Овен
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Телец

Петък ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.
Зодия Близнаци
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Бъдете оптимисти.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 6 декември 2019 интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Съхранявайте старателно документите и парите си. През петък може да сте затрупани с работа и да Ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Изясняват се нещата и в любовта. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Дева

Петък е успешен ден за Девите. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Везни

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Скорпион

Спрямо нашия дневен хороскоп 6 декември 2019 петък ще е доста успешнен ден за представителите на Скорпион. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Днешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Парите придобиват друг смисъл за вас. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Водолей

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства.Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Риби

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Източник: Знаците

Още новини
Почистване на мръсотията

Почистване на мръсотията

Почистване на мръсотията у дома е важен детайл от живота ни. Всички обичаме в дома ни да е чисто и уютно, но колкото и да се стараем да поддържаме нашето малко кътче рай, винаги можем да забравим да изчистим някои мръсни места. Не е нужно да си правите списък с...

повече информация
Прибирам се смазана от работа

Прибирам се смазана от работа

Прибирам се смазана от работа всеки ден. Аз съм Мария и съм на 33 години. Майка съм. Имам дъщеря на две години и работя в една немска фирма в София, която ми дава трохички, в замяна на единайсет работни часа, за шестдневна работна седмица. Плащат ми в евро. Дъщеря ми...

повече информация
Скален параклис

Скален параклис

Скален параклис - намира се над град Трън. Според древните легенди там е живяла Света Петка Българска. Параклисът се намира в древна пещера. Тя била езическо светилище в дълбоката древност. Докато живяла в пещерата, Света Петка извършила безброй много чудеса. Всеки...

повече информация
Възстановяване на pH баланса

Възстановяване на pH баланса

Възстановяване на pH баланса е важно за избягване на болестите. Консумация на фабрична храна, рафинирани захари и ГМО. Не всички обаче осъзнават, че кисела среда е идеална за рак, наднормено тегло, болка и много заболявания. За щастие създаването на алкална среда в...

повече информация
Advertisements
Алкохолизмът съсипа семейството ми

Алкохолизмът съсипа семейството ми

Алкохолизмът съсипа семейството ми. Това е болестно състояние, което засяга много хора. Баща ми се пристрасти към алкохола, когато бях на 9 години. Точно в този период на бял свят дойде брат ми. Оттогава всички домашни задължения се паднаха на мен: почистване, миене,...

повече информация
Иречек коментира българите

Иречек коментира българите

Иречек коментира българите чрез статия. През далечната 1899 година на 24 юли чешкият историк Константин Иречек публикува статия, в която описва партизанщината в българския политически живот. Ето как е разчел народопсихологията на българите Иречек: … Ние, можещите,...

повече информация
Advertisements