Дневен хороскоп 6 октомври 2020
Дата на публикуване: 04.10.2020
дневен хороскоп 6 октомври 2020

Дневен хороскоп 6 октомври 2020 ви вещае приятен ден, в който е добре да бъдете по-предпазливи от обикновено. Внимавайте с необмислените постъпки и флиртовете, за да не се изпатите. Пазете вашето и здравето на околните. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 6 октомври 2020 вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Вторник предоставя на Овните шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Изясняват се нещата и в любовта. Бъдете оптимисти.

Зодия Телец
Вторник носи успех на Телците. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Бъдете оптимисти.

Зодия Близнаци

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Объркани сте емоционално. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Отделете време за семейството си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 6 октомври 2020 днес имате куп неща за вършене. Грижете се добре за здравето си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Лъв

Вторник носи успех на Лъвовете. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 6 октомври 2020 вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Везни

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Грижете се добре за здравето си. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Скорпион

В вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. В вторник се движете повече и планирайте срещи. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Стрелци, пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 6 октомври 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Парите идват и си отиват. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Водолей

В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Вторник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъдете оптимисти.

Зодия Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Отделете време за семейството си. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.