Дневен хороскоп 6 октомври 2020
Дата на публикуване: 04.10.2020
дневен хороскоп 6 октомври 2020

Дневен хороскоп 6 октомври 2020 ви вещае приятен ден, в който е добре да бъдете по-предпазливи от обикновено. Внимавайте с необмислените постъпки и флиртовете, за да не се изпатите. Пазете вашето и здравето на околните. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 6 октомври 2020 вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Вторник предоставя на Овните шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Изясняват се нещата и в любовта. Бъдете оптимисти.

Зодия Телец
Вторник носи успех на Телците. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Бъдете оптимисти.

Зодия Близнаци

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Объркани сте емоционално. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Отделете време за семейството си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 6 октомври 2020 днес имате куп неща за вършене. Грижете се добре за здравето си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Лъв

Вторник носи успех на Лъвовете. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 6 октомври 2020 вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Везни

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Грижете се добре за здравето си. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Скорпион

В вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. В вторник се движете повече и планирайте срещи. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Стрелци, пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 6 октомври 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Парите идват и си отиват. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Водолей

В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Вторник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъдете оптимисти.

Зодия Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Отделете време за семейството си. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Източник: Знаците

Още новини
Най-ранимите 4 зодии

Най-ранимите 4 зодии

Най-ранимите 4 зодии в зодиака. Има много тeмпeрамeнтни зодии, които обичат да привличат вниманиeто. Има обачe и такива, които искат точно обратното. Тe нe смeят да покажат чувствата си прeд останалитe. Прeдпочитат да бъдат отбрани в дeйствията и думитe си, за да нe...

повече информация
Българи се връщат от Канада

Българи се връщат от Канада

Българи се връщат от Канада поради доста причини. Българи, които от години живеят в Канада, масово се прибират обратно. Читатели на Lupa.bg сигнализираха, че стотици нашенци се завръщат у нас заедно със семействата си заради все по-сложния живот в северноамериканската...

повече информация
Момче чака майка си

Момче чака майка си

Момче чака майка си да се завърне отново. Ръцете му са прозрачни. Направо стъклени. От стискането на химикалката пръстите му са побелели още повече, а вените почти като паяжина оплитат детската длан. Върху белия лист бавно, чертичка по чертичка се появяват букви –...

повече информация
Бедните и богатите

Бедните и богатите

Бедните и богатите са винаги двете крайности хора. В университета Браун (Brown University) е проведено едно от най-големите проучвания на финансовото поведение на човека в историята. Само за събиране и обработката на данни са били необходими пет години – общо в...

повече информация
Advertisements
Америка е малко като оня свят

Америка е малко като оня свят

Америка е малко като оня свят. Който е заминал, не се е върнал обратно. Имаше и един друг човек. Той не ми беше брат. Но това, което ми каза, също не забравих през всичките емигрантски премеждия. „Знам – рече ми – че всеки те съветва да заминеш и да не се обръщаш...

повече информация
Д-р Гайдурков със съвети за короната

Д-р Гайдурков със съвети за короната

Д-р Гайдурков с ценни съвети при коронавирус. Експертът по диетично хранене д-р Георги Гайдурков е ученик на Лидия Ковачева. Нутриционистът лекува само с промяна в начина на хранене. Д-р Георги Гайдурков е завършил медицина, специализирал е нутрициология. Завършил е и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.