Дневен хороскоп 6 септември 2020
Дата на публикуване: 25.08.2020
дневен хороскоп 6 септември 2020

Дневен хороскоп 6 септември 2020 ви вещае ден, в който е добре да довършите започнати неща – било то вкъщи или свързани с работа. Ако пък не ви се занимава с това, просто се отдайте на почивка и се заредете с енергия за предстоящата седмица. Започваме със Зодия Овен. Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Телец
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В неделя може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Близнаци

Неделя ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. През неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Обърнете внимание на семейството си. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 6 септември 2020 днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Анализирайте работата си, за да се справите. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Лъв

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. През неделя внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 6 септември 2020 в неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Везни

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Везни, грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 6 септември 2020 в неделя за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Всичко в крайна сметка опира до парите. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Стрелец

Днес имате куп неща за вършене. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Козирог

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Не проваляйте работата си. Грижете се за спокойствието си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Водолей

В неделя за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Риби

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.