Дневен хороскоп 7 декември 2019
Дата на публикуване: 06.12.2019
дневен хороскоп 7 декември 2019

Дневен хороскоп 7 декември 2019

Дневен хороскоп 7 декември 2019 ви вещае благоприятен ден спрямо разположението на звездите. Не пренебрегвайте здравето си, отдайте се на размисли и рамносметка. Стартираме по традиция със
Зодия Овен
Днешният ден ще блести с особен успех за Овните. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Днес проведете консултации.

Зодия Телец
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. Имате пари, не търсете повече. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.
Зодия Близнаци
Според нашия дневен хороскоп 7 декември 2019 денят днес ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете внимателни при работа с пари. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Рак

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете борбени.

Зодия Дева

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Грижете се за спокойствието си. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Съхранявайте старателно документите и парите си. Бъдете оптимисти.

Зодия Везни

Спрямо нашия дневен хороскоп 7 декември 2019 събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Обърнете внимание на семейството си. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. В заключение, Днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

В събота за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. В днешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Обърнете внимание на здравето си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днес всички от зодия Козирог следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Водолей

Събота ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Събота предоставя на Водолеите шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Риби

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. В интимния живот емоциите са смесени. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати.Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.