Дневен хороскоп 7 декември 2019
Дата на публикуване: 06.12.2019
дневен хороскоп 7 декември 2019

Дневен хороскоп 7 декември 2019

Дневен хороскоп 7 декември 2019 ви вещае благоприятен ден спрямо разположението на звездите. Не пренебрегвайте здравето си, отдайте се на размисли и рамносметка. Стартираме по традиция със
Зодия Овен
Днешният ден ще блести с особен успех за Овните. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Днес проведете консултации.

Зодия Телец
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. Имате пари, не търсете повече. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.
Зодия Близнаци
Според нашия дневен хороскоп 7 декември 2019 денят днес ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете внимателни при работа с пари. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Рак

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете борбени.

Зодия Дева

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Грижете се за спокойствието си. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Съхранявайте старателно документите и парите си. Бъдете оптимисти.

Зодия Везни

Спрямо нашия дневен хороскоп 7 декември 2019 събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Обърнете внимание на семейството си. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. В заключение, Днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

В събота за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. В днешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Обърнете внимание на здравето си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днес всички от зодия Козирог следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Водолей

Събота ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Събота предоставя на Водолеите шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Риби

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. В интимния живот емоциите са смесени. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати.Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.