Дневен хороскоп 7 февруари 2020
Дата на публикуване: 06.02.2020
дневен хороскоп 7 февруари 2020

Дневен хороскоп 7 февруари 2020

Дневен хороскоп 7 февруари 2020 ви разкрива ползотворен ден за повечето зодии, като някои от вас трябва да подобряват не само физическото, а и психическото си състояние. Започваме със
Зодия Овен
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Петък е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Телец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Зодия Близнаци
Петък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Рак

Днес имате куп неща за вършене. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Не прекалявайте с похапването. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 7 февруари 2020 петък ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешнияя ден извън дома си, търсейки разнообразие. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Везни

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Успехът на Везните през днешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Скорпион

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Петък не е лош ден за Скорпионите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. В заключение, Днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Стрелец

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

Петък е успешен ден за Козирозите. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Работата Ви днес до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през днешния ден. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Риби

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Някой от представителите на зодия Риби други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Източник: Знаците

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.