Дневен хороскоп 7 март 2020
Дата на публикуване: 06.03.2020
дневен хороскоп 7 март 2020

Дневен хороскоп 7 март 2020

Дневен хороскоп 7 март 2020 ви вещае странен ден, в който неочаквано да попаднете в конфликтни ситуации. Вижте кое е най-доброто за вашата зодия и се предпазете от неочаквани грешки. Внимавайте със здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Телец
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Парите придобиват друг смисъл за вас. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете внимателни в избора на партньори. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Бъдете внимателни в действията си.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. През събота може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. В събота се движете повече и планирайте срещи. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 7 март 2020 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Обърнете внимание на семейството си. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Към парите също трябва да подходите разумно. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Лъв

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Дева

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която Ви интересува.Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Везни

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не проваляйте работата си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Скорпион

В събота за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа.Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е силно активен. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Водолей

Събота ще е благоприятен ден за Водолеите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Бъдете внимателни при работа с пари. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Риби

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Грижете се добре за здравето си. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.