Дневен хороскоп 7 май 2020
Дата на публикуване: 06.05.2020
дневен хороскоп 7 май 2020

Дневен хороскоп 7 май 2020

Дневен хороскоп 7 май 2020 ви вещае ден, в който ще изникне необяснима натрупана умора, останала от предходните дни. Избягвайте конфликтите, за да не ви падане имунитета. Започваме със
Зодия Овен
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Телец
Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Телците. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Можете да постигнете много днес, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Зодия Близнаци
Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Всичко в крайна сметка опира до парите.

През четвъртък ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Раци, днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 7 май 2020 денят ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Работата Ви днес ще бъде особено ползотворна. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Четвъртък е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Везни

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 7 май 2020 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Скорпионите през днешния ден. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Стрелец

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Козирог

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Четвъртък е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Риби

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Определено ще сте за пример в работата.Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Източник: Знаците

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.