Дневен хороскоп 7 ноември 2019
Дата на публикуване: 06.11.2019
дневен хороскоп 7 ноември 2019

Дневен хороскоп 7 ноември 2019

Дневен хороскоп 7 ноември 2019 вещае стабилно здраве и спавнително добър късмет за повечето зодиакални знаци. Да започнем както винаги със
Зодия Овен
В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов  и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Овните. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Телец
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Телците. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Днешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Днес дайте инициативата на другите.
Зодия Близнаци
Според нашия дневен хороскоп 7 ноември 2019 четвъртък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Така или иначе звездите Ви обещават късмет с парите. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Рак

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днес сте изпълнени с желание за работа. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Девите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 7 ноември 2019 голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Скорпион

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Скорпион. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Имате пари, не търсете повече. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Стрелец

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Стрелец. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Парите няма да са Ви проблем. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Козирог

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Можете да постигнете много, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Водолей

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. В интимния живот емоциите са смесени. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Завършете започнатата работа. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. През четвъртък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Грижете се за спокойствието си. Четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.