Дневен хороскоп 7 октомври 2020
Дата на публикуване: 03.10.2020
дневен хороскоп 7 октомври 2020

Дневен хороскоп 7 октомври 2020 предвещава активен и напрегнат ден, в който е добре да запазите самообладание и да не се изнервяте. Може би не всички ще ви слушат и разбират, но не трябва да изпадате в конфликтни ситуации. Може да се наложи да работите повече от необходимото, стиснете зъби и изтърпете. В крайна сметку утре ще бъде по-добър ден. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 7 октомври 2020 сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Телец
В сряда не се претоварвайте. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще Ви зарадват приходи. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ярки любовни постижения. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Близнаци

Сряда ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Избягвайте рискови операции с пари. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Ще имате възможност да напреднете в професионален план. Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 7 октомври 2020 в сряда за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 7 октомври 2020 голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Скорпион

Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. За представителите на Скорпион се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Стрелец

В сряда не се претоварвайте. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 7 октомври 2020 сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. В днешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Водолей

Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Риби

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.