Дневен хороскоп 8 февруари 2020
Дата на публикуване: 07.02.2020
дневен хороскоп 8 февруари 2020

Дневен хороскоп 8 февруари 2020

Дневен хороскоп 8 февруари 2020 ви вещае активен ден, нов период за някои, но доста скучен и рутинен за други зодии. Не преяждайте, пазете здравето си и не се предоверявайте на непознати хора. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Телец
Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Зодия Близнаци
Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи.

Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Рак

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос .Днешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Днешният ден ще е печеливш. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Лъв

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Имате нужда от действие и затова точно днес ще предпочетете да запълните времето си с работа. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 8 февруари 2020 събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ще Ви върнат голям заем. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Девите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Везни

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Обърнете внимание и на хората в дома си. Денят е подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Скорпион

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. февруари сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днешният ден ще е печеливш. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Стрелец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Възможно е да дадете пари на свои близки. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Водолей

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Риби

В събота за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.

Източник: Знаците

Още новини
Баница на тиган

Баница на тиган

Баница на тиган с яйце и сирене - става бързо и е много вкусна. Има ли човек, който да не обича баница. Ако имаше, отдавна да се е разчуло! Но такъв уникат все още не се е появил. Но представете си следния случай – някоя неделна сутрин децата ви изненадват с...

повече информация
Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка. Живеехме много добре заедно, тя никога не се намесваше в личния ми живот и аз от своя страна винаги се опитвах да й помагам финансово. Получавам средната заплата на обикновен работник в провинциален град. Винаги съм й давал половината....

повече информация
Чесън в червено вино

Чесън в червено вино

Чесън в червено вино е идеален природен лек. Това природно лекарство съчетава полезните свойства на чесъна и червеното вино. Получената смес може да предотврати много заболявания, да пречисти кръвта, да укрепи имунната система, да елиминира лошия холестерол, да...

повече информация
Старо кисело мляко

Старо кисело мляко

Старо кисело мляко по времето на соца не можеше да изкара повече от 72 часа. Възрастните българи си спомнят, че едно време киселото мляко имаше трайност 72 часа, след което вкисваше и трябваше да се изхвърли. Днес млякото става за ядене, дори и цял месец да е...

повече информация
Advertisements
Митовете за зодиите

Митовете за зодиите

Митовете за зодиите и истината за тях. Подобно на всичко в живота, има определени митове, които се разпространяват относно характерните черти на всеки зодиакален знак. Вижте каква всъщност е реалността. Овен (21 март - 19 април) Мит: Казват, че Овните са много...

повече информация
Селяните също са хора

Селяните също са хора

Селяните също са хора както всички. „Всяка вечер преди новините по телевизията гледам рубриката „малък коментар“ – дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно – на тях оставяме света. Този път въпросът е: „Какво е селянин?“ Момиченце: Ами те са...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.