Дневен хороскоп 8 май 2020
Дата на публикуване: 07.05.2020
дневен хороскоп 8 май 2020

Дневен хороскоп 8 май 2020

Дневен хороскоп 8 май 2020 ви вещае ден, в който е добре да завършите започнатото в началото на седмицата. Пазете здравето си и избягвайте конфликтите. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Телец
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Към парите също трябва да подходите разумно. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.
Зодия Близнаци
Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Парите идват и си отиват. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Рак

Днешният ден ще блести с особен успех за Раците. Петък е особено благоприятен и успешен за контакти. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Лъв

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Обърнете внимание на семейството си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 8 май 2020 петък ще внесе известно вълнение сред Девите. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 8 май 2020 в петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работата и днес е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не е разумно да вземате пари в заем. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Стрелец

В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през днешния ден. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Водолей

Днес имате куп неща за вършене. Обърнете внимание на семейството си. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Риби

Петък ще сблъска много от представителите на Риби с нови преживявания. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Отделете време за семейството си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.