Дневен хороскоп 8 ноември 2019
Дата на публикуване: 07.11.2019
дневен хороскоп 8 ноември 2019

Дневен хороскоп 8 ноември 2019

Дневен хороскоп 8 ноември 2019 ви казва да оърнете повече внимание на семейството и приятелите си и да оставите работата на заден план. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днеска всичко тръгва по вода.

Зодия Телец
Петък ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Помислете за нови възможности за работа. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Бъдете оптимисти.
Зодия Близнаци
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек.

Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството Ви за хумор?. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 8 ноември 2019 петък носи успех на Раците. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството Ви за хумор?. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. През днешния ден повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Дева

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Всичко в крайна сметка опира до парите. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Везни

Спрямо нашия дневен хороскоп 8 ноември 2019 днешния ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Ярки любовни постижения. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Петък е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Бъдете оптимисти.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

Петък е успешен ден за Стрелците. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днес просто е такъв ден.

Зодия Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед.Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Водолей

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Ангажирани сте с парични въпроси. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете готови за работа.Резултатите ще Ви зарадват. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: Знаците

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.