Дневен хороскоп 8 октомври 2019
Дата на публикуване: 07.10.2019
дневен хороскоп 8 октомври 2019

Дневен хороскоп 8 октомври 2019

Дневен хороскоп 8 октомври 2019 ще ви сблъска с някои проблемни ситуации. Повечето от зодиите ги очаква динамичен и напрегнат ден, а при някои промените ще бъдат факт. Започваме със
Зодия Овен
Направете си равносметка и оценете собствените си действия. Дойде време се издигнете в работата си, като затова ще ви трябват средства. Денят е подходящ за заем или кредит, затова не се замисляйте, а играйте смело. Не подхващайте нещо ново, което не ви е познато. Все пак не прекалявайте с размера на заема, още повече ако е отпуснат от банката. Няма да ви допаднат и условията му, затова премислете пак. Отпуснете се, когато имате възможност, за да стабилизирате нервите и здравето си. В любовния живот се чувствате малко объркани, нещата вървят по-безнадеждно, отколкото трябва. Дайте си повече почивка, почистете къщата си. Песимизмът не работи за вас, гледайте напред и по-оптимистично, защото съдбата ще е с вас.

Зодия Телец

Тормозят ви лични проблеми, които са пречка да се реализирате. Допускате досадни грешки, когато работите по нещо, но това се дължи на факта, че не си проверявате източниците на информация. Не загърбвайте хората, с които живеете, както и семейството. Пазете се от неприятни караници, които не са изключени. Днес ще ви интересуват предимно парите. За да сте здрави балансирайте държанието си и не изпадайте в крайни състояния. Не сте настроени любовно, а възприемате обекта си по-скоро като приятел. Има риск той да се разочарова от вашето отношение. Внимаваъте какво говорите и бъдете предпазливи с нови хора.
Зодия Близнаци
Промените, които ви очакват са за добро. Повишават се ангажиментите ви, отговорностите ви притискат. Денят няма да от най-хубавите, позете здравето. Бъдете нащрек когато става дума за финанси или бизнес предложения. Настроението ви ще определя държанието ви в общестената сфера и в любовта. Не са изключени ситуации, в които да изпаднете в ярост. Ако внимавате, очакват ви парични постъпления. В семейната среда трябва да балансирате, за да има спокойствие. Някой може да ви търси за нещо, на което сте присъствали преди време. Откликнете на възможността, има шанс да ви докара печалба.

Зодия Рак

Очертава се хубав вторник за Раците. Избягвайте да се карате с някой от семейството, защото това може да помрачи целият ви ден. Ако искате да има взаимност в любовта, разкрийте своите чувства и усещания. Ако се преуморите с работа, здравето ви ще пострада. Преумората няма да води до нищо добро. Денят е благосклонен за нови печалби. Непрекъснато ще желаете да постигнете повече, но накрая ще сте доволни от свършеното. Горе главата, звездите ще са във ваша полза и ще имате късмет.

Зодия Лъв

Посветете деня на приятелските контакти или на позабравено хоби. Завършете най-после започнатата от преди време работа. Ако се наложи – идете и си оправете зъбите, денят е идеален за това. Предпочитате да останете сами, криво ви е, че не сте със семейството, защото там нещата куцат напоследък. Не е изключено романтично преживяване, което да подобри настроението ви. Друг човек ще ви зарадва със спазено обещание към вас. Ще трябва да нагодите плановете по начин, по който да се справите с нова работа. Мобилизирайте се и се стегнете.

Зодия Дева

Очертава се интересен ден, богат на положителни емоции и събития. Избягвайте да се престаравате и да се претоварвате, мислете повече за здравето си. Някои неотложни важни решения ви очакват днес, не ги отлагайте. Те касаят семейството ви. Опитвайте се да говорите повече с хората. Възможни проблеми преди обяд може да променят предварителните ви планове за деня. Важното е да свършите всички задачи след пладне, без значение какво ще ви струва. Ако работите с пари и в екип, опитайте се да работите заедно. Не бъдете единаци. Не се впускайте в сериозни любовни отношения, давайте го по-леко. Настройте се оптимистично, защото нещата ще се оправят, без вие да имате пръст в това.

Зодия Везни

Настроението ви през деня ще е приповдигнато. Недейте да се карайте с хората, с които се трудите заедно. Пазете се повече и намерете време за някакъв спорт, за да сте здрави. Най-добре посветете вечерта в приятна семейна компания. Няма смисъл да прекалявате с работа, има и други дни. Действайте по-умерено, като имате потенциал да постигнете нещо значимо във финансов аспект. Опитайте се да се кефите на живота и не се преработвайте излишно. Настройката ви ще е любовна, възможно е стари приятели да ви избавят от това състояние и да искате да се видите с тях.

Зодия Скорпион

Предпазливи действия са ви нужни днес, Скорпиони. Избягвайте прибързаност, за да не допуснете грешки. Не давайте всичко в работата, защото ще пострада здравето ви. Пазете енергията си и за други работи. Отпуснете се, не мислете за всичко как трябва да се случи и парите сами ще дойдат при вас. Ако работата ви е интересна и има динамика, тя ще ви върви успешно. Не обръщайте гръб на семейство и приятели, те също се нуждаят от вас. Отделете време да им покажете вашите чувства в любовта, където ще ви отвърнат със същото.

Зодия Стрелец

Възможни пътувания в чужбина. Напрегнат ден, в който здравето ви трябва да е водещия мотив. Спрете да се нервите и възвърнете спокойствието си, за да се преспазите от болести. Покажете своята привързаност и любовни чувства към хората, на които държите. Няма да ви е ден за работа днес. Нещата ще стават трудно и насила. Ще се нервирате, когато трябва да изпълните нещо, което няма как да отложите. Най-добре обърнете внимание на дейност, която ви е приятна и която ще ви донесе пари. В семейството ще срещнете опора и сигурност, което ще ви подобри настроението.

Зодия Козирог

Ако имате деца, те с нуждаят от вашите грижи. Не обръщайте гръб на приятелите си и на вашата любов. Дайте си малко повече почивка, за да не пострада здравето ви. Бъдете по-въздържани, денят ще ви предостави нужните удобства. Любовното ви настроени е променливо, липсва взаимност. Престанете да мислите за други неща, които само разпиляват енергията ви и водят до изгубено ценно време и пари. Не бъдете твърде взискателни, когато работите, помислете, че и другите имат право на мнение. Ако се случи жена да ви предложи нещо голямо, не й се доверявайте, защото нещата са обречени.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 8 октомври 2019 денят ще е изпълнен от събития, затова се настройте с вяра и решителност. Непредвидени проблеми може да затормозят работата ви. Ако някой ви даде идея за нещо нестандартно, някакво интересно събитие или пътуване на въздух, откликнете незабавно и се разтоварете, защото се нуждаете от това. Определено в работата се намират недоброжелатели, които се опитват да ви спънат. Въпреки тях, ще реализирате това, което искате, което ще ви докара нови парични приходи. Приятен ден, защото в семейството ви всичко е точно. Когато общувате със своите приятели, ще се чувствате щастливи. Нещата ще се наредят както искате.

Зодия Риби

От днес се очакват сериозни промени. Пазете се от тайни флиртове и връзки, особено ако имате любим до себе си. Има опасност да седнете от двата стола на земята. Можете да прекарате свободните часове от днес, като отидете на козметични процедури или на стоматолог. Не пилейте времето си, а свършете работата, която ви е на главата. Престанете да се доверявате на банкови служители, ако става въпрос за кредити. Обмислете още веднъж нещата, преди да теглите заеми. Не отлагайте неприятната работа, от това няма да ви стане по-лесно. Денят ще е положителен за близките ви хора, както и за вас. Вярвайте повече в силите си.
Дневен хороскоп 8 октомври 2019 ви съветва да не избързате с взимането на решения.

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022 предвещава ден, в който недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. ъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен....

повече информация
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.