Дневен хороскоп 8 октомври 2020
Дата на публикуване: 05.10.2020
дневен хороскоп 8 октомври 2020

Дневен хороскоп 8 октомври 2020 предвещава ползотворен ден, в който е добре да не се подавате на провокации и да избягвате конфликтите. Внимавайте да не се скарате с някой приятел и после да съжалявате. Пазете повече от всичко здравето си, защото времето е нестабилно. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 8 октомври 2020 четвъртък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Телец
В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Възможно е да дадете пари на свои близки. Бъдете готови за работа. Резултатите ще Ви зарадват. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Близнаци

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 8 октомври 2020 днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Раци, обърнете внимание и на хората в дома си. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Лъв

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Може би прекалено много се раздавате в работата си. Обърнете внимание и на хората в дома си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 8 октомври 2020 четвъртък е успешен ден за Девите. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

Зодия Скорпион

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Четвъртък е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Грижете се за спокойствието си. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Козирог

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Козирозите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 8 октомври 2020 голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.