Дневен хороскоп 8 септември 2020
Дата на публикуване: 01.09.2020
дневен хороскоп 8 септември 2020

Дневен хороскоп 8 септември 2020 ви предсказва ден, в кото трябва да вършите всичко по-умерено и да не се престаравате. Настроението ви ще е на ниво, затова ще вършите новите задачки с охота. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 8 септември 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Объркани сте емоционално. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Днес просто е такъв ден.

Зодия Телец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Не прекалявайте с похапването. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Бъдете активни в спорта. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 8 септември 2020 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. В вторник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Бъдете внимателни в избора на партньори. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В вторник се движете повече и планирайте срещи. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Везни

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Днес просто е такъв ден.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 8 септември 2020 вторник ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Стрелец

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през днешния ден. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Водолей

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Петър Георгиев

Петър Георгиев е завършил журналистика в СУ "Климент Охридски". Работил е във вестници и списания, сред които "Новинар", "Шоу", интернет сайтове и новинарски сайтове. От 2019 година е автор във "Всекидневно". Обича да плува, да кара ски и колело.