Дневен хороскоп 8 януари 2021
Дата на публикуване: 06.01.2021
дневен хороскоп 8 януари 2021

Дневен хороскоп 8 януари 2021 ви вещае благоприятен и активен ден за всички зодии. Време е да довършите започнатото. Денят е подходящ за занимания с изкуство. Срещите и контактите с нови хора ще бъдат ползотворни. Не бързайте да давате пари назаем, защото при някои зодии има риск да не им ги върнат навреме. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 8 януари 2021 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Телец
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Близнаци

Петък не е еднозначен ден за Близнаците. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете борбени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 8 януари 2021 петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Лъв

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 8 януари 2021 петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. януари сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днес просто е такъв ден.

Зодия Везни

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Скорпион

Петък не е еднозначен ден за Скорпионите. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Щадете себе си и по-малко мислете за работа днес. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Бъдете борбени.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 8 януари 2021 петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Водолей

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Бъдете оптимисти.

Зодия Риби

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. От неочаквано място може да получите пари. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Не прекалявайте с похапването. Бъдете внимателни в избора на партньори. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес Рибите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.