Дневен хороскоп 9 април 2020
Дата на публикуване: 08.04.2020
дневен хороскоп 9 април 2020

Дневен хороскоп 9 април 2020

Дневен хороскоп 9 април 2020 ви разкрива ден, в който здравето е водещото. Не се подвеждайте по хубавото време, стойте си повече вкъщи, а разходките нека да бъдат кратки. Ако работите, не се претоварвайте. Стартираме със
Зодия Овен
В четвъртък за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Телец
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Телците. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на днешния ден. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Зодия Близнаци
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще.

Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 април 2020 четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Лъв

Четвъртък ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. четвъртък посветете на учене, на леки разходки, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Дева

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. С важна среща е свързан четвъртък и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. В заключение четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Везни

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не е желателно да взимате пари на заем. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Везни, с упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Не пропускайте предложение за разходка навън. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Стрелец

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание на семейството си. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. В интимния живот емоциите са смесени. Динамиката на днешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви днес. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Обърнете внимание на здравето си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Риби

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Имате доста неща за вършене днес, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.