Дневен хороскоп 9 април 2021
Дата на публикуване: 28.03.2021
дневен хороскоп 9 април 2021

Дневен хороскоп 9 април 2021 ви вещае ден, в който може да възникнат известни противоречия или кавги. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 април 2021 петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Петък ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Телец
Петък е успешен ден за Телците. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. В петък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Близнаци

Петък носи успех на Близнаците. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 април 2021 петък е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Лъв

В петък за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 9 април 2021 в петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете старателни и се заемете с работата си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Везни

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Скорпион

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Работата Ви днес ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 9 април 2021 петък ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. В петък се движете повече и планирайте срещи. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Ще Ви зарадват приходи. Бъдете оптимисти.

Зодия Козирог

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Петък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете внимателни в избора на партньори. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Риби

Днешният ден ще е силно активен. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.