Дневен хороскоп 9 август 2020
Дата на публикуване: 03.02.2020
дневен хороскоп 9 август 2020

Дневен хороскоп 9 август 2020 ви вещае разнообразен и динамичен ден, в който настроението ще ви се подобри. Почивайте си и се заредете с положителна енергия. Започваме със
Зодия Овен
Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в неделя, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Отделете време за семейството си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Телец
Неделя носи успех на Телците. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Зодия Близнаци
Неделя ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни.

Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Зодия Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Раци, очаква Ви нова любов. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 9 август 2020 днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Бъдете оптимисти.

Зодия Дева

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Ще се заемете с нова и приятна работа. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 9 август 2020 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Скорпион

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но днес ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Неделя е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Скорпионите. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Стрелец

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Козирог

В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Всички представители на Козирог са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Всички представители на Козирог са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днес голяма част от Рибите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Източник: Знаците

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.